Terug

Volg Hart van Nederland

Bloedband - aflevering 3: Ria, moeder van Mark over grote onzekerheid

Bloedband - aflevering 3: Ria, moeder van Mark over grote onzekerheid

Podcast

4 apr 2022, 06:16

In de Nederlandse gevangenissen zitten duizenden mensen, een flink deel moet er nog jaren blijven. Ze zitten daar omdat ze verschrikkelijke dingen gedaan hebben: moord, overvallen, verkrachtingen.

Boosheid, bezorgdheid en heel veel verdriet. Het zijn de emoties die Ria voelde op het moment dat ze hoorde dat haar zoon Mark* was gearresteerd. Er heerst bij haar enorme onzekerheid: Wat heeft hij gedaan? Heeft hij het überhaupt wel gedaan? Wil ze het eigenlijk wel weten? Ria vertelt erover in deze derde aflevering van Bloedband.

*Mark is een om privacyredenen gefingeerde naam.

Wil je in contact komen met de redactie van Bloedband? Dat kan, via bloedband@talpanetwork.com.

Luister je via Spotify? Klik dan hier. Luisteren via Apple podcasts kan hier.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.