Terug

Volg Hart van Nederland

ZOOP-acteurs binnenkort weer samen op de buis te zien

Entertainment

7 juni 2023, 20:14

Videoland komt deze zomer met ZOOP: De Reünie, waarin acteurs uit de populaire jeugdserie terugblikken op de periode waarin ze in de serie te zien waren en wat dit voor hun carrière betekend heeft. De streamingdienst hintte eerder al op een terugkeer van ZOOP en maakt woensdag bekend dat het dus om een reünie-editie gaat.

In ZOOP: De Reünie blikken castleden Monique van der Werff, Patrick Martens, Nicolette van Dam, Ewout Genemans, Vivienne van den Assem, Juliette van Ardenne, Jon Karthaus en Erwan van Buuren "terug op hun unieke tijd als jonge acteurs", meldt de streamingdienst.

De acteurs, die veelal nog steeds op tv te zien zijn als onder meer presentator, delen vanuit "een prachtige avondsetting" in Ouwehands Dierenpark "hun meest dierbare herinneringen". Zo "kijken ze terug op de gekte die rondom de serie ontstond, de enorme boost die ZOOP aan hun carrières gaf en de begindagen van hun bijzondere vriendschap, die tot op de dag van vandaag nog springlevend is." Ook worden niet eerder vertoond eigen beelden van de acteurs gedeeld.

Op Videoland is de serie Zoop, die liep tussen 2004 en 2006, al terug te kijken. Ook de films Zoop in Afrika (2005), Zoop in India (2006) en Zoop in Zuid-Amerika (2007) worden op de streamingdienst aangeboden.

In de Hart van Nederlan-podcast TV-TALK hoor je de opvallendste televisiefragmenten die je niet mag missen:

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.