Terug

Volg Hart van Nederland

Zoon Wolter Kroes houdt blijvende schade over aan ongeluk

Entertainment

22 apr 2023, 19:44

Thomas, de 14-jarige zoon van Wolter Kroes, houdt blijvende gehoorschade over aan zijn ongeluk van een paar weken geleden.

Thomas is "bijna doof" aan een van zijn oren en heeft "80 procent geluidsverlies", zegt Kroes voor de camera van RTL Boulevard. "Dat zal misschien 5 procent beter worden, zegt de arts."

Desondanks blijft Thomas volgens de zanger positief. "Hij kan weer lachen, hij kan weer stralen. Hij is nu weer een beetje zoals zijn papa en daar ben ik heel blij mee."

Thomas botste twee weken geleden met zijn fiets tegen een scooter op en werd met een zware hersenschudding naar het ziekenhuis gebracht. Vorige week schreef Kroes al op Instagram dat het herstel lang zou gaan duren.

Dit zijn beelden van het ongeluk:

Fietser (14) die zwaargewond raakte bij frontale botsing is zoon zanger Wolter Kroes
0:34
Fietser (14) die zwaargewond raakte bij frontale botsing is zoon zanger Wolter Kroes

In de Hart van Nederland-podcast TV-TALK hoor je iedere dag de belangrijkste televisiefragmenten en het opvallendste nieuws uit de media. Luister hier de laatste aflevering:

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.