Terug

Volg Hart van Nederland

ZIEN: In deze outfits flaneren de Oranjes door Maastricht

Entertainment

27 apr 2022, 11:12

De koninklijke familie is aangekomen in Maastricht. Op Instagram deelt de familie een foto waarop koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de prinsessen Amalia, Ariane en Alexia klaarstaan voor vertrek.

"De viering van Koningsdag in Maastricht gaat zo van start! De Koninklijke familie is onderweg naar de Sint Servaasbrug, het startpunt van de dag. De route brengt de familie langs de verschillende ‘levens’ van Maastricht en de provincie Limburg", staat bij de foto.

Koningin Máxima draagt een knalroze jurk met een beige mantel, Amalia is gehuld in een wit-crème gestreept pak, Alexia draagt een groen pak en Ariane een donkerblauw jurkje. De koning draagt een grijs pak. Amalia draagt bij haar outfit een groen tasje, dat overeenkomt met het groene pak van haar zus.

Meerdere volgers merken op dat de Oranjes gekleed zijn in de felle kleuren van de Nederlandse band Doe Maar. Leadzanger en gitarist van de band, Henny Vrienten, overleed maandag op 73-jarige leeftijd aan de gevolgen van een ziekte.

Koningsdag als vanouds

Na twee sobere coronajaren wordt Koningsdag weer als vanouds gevierd. De nationale viering zou eigenlijk in 2020 al in Maastricht zijn. Het bezoek duurt naar verwachting twee uur en begint om 11.00 uur.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.