Terug

Volg Hart van Nederland

Yvonne Coldeweijer zet offline gehaalde video over Rachel Hazes tóch weer online

Entertainment

27 dec 2022, 12:09

Yvonne Coldeweijer, de vrouw achter juicekanaal Life of Yvonne, heeft een oude video met een betoog van haar over Rachel Hazes opnieuw online gezet. Coldeweijer verwijderde deze bijdrage eind november na een sommatie en het aankondigen van een kort geding door Hazes.

Maar nu heeft Coldeweijer toch besloten de video weer te plaatsen. "Enkele weken geleden ben ik door de advo van Rachel gesommeerde deze offline te halen, omdat deze zogenaamd op leugens berust", schrijft de juicekoningin op Instagram. "Na een aantal weken kan ik niet anders dan concluderen dat ik wederom gelijk heb en dat er, sinds ik de brief heb ontvangen, geen enkel contact is tussen André en zijn moeder. We hebben de waarheid zelf kunnen aanschouwen en ik zal me daarom ook niet laten intimideren."

'Onjuiste en zeer kwetsende uitlatingen'

In de bewuste video deed Coldeweijer volgens Hazes "onjuiste en zweer kwetsende uitlatingen" over de rol van Hazes bij het uitlekken van een persoonlijke brief van haar zoon André Hazes aan diens ex Sarah van Soelen. Ook deed Coldeweijer uitspraken over de gevolgen die dat zou hebben voor de verstandhouding tussen moeder en zoon Hazes.

ANP

Bovenstaande video was eerder te zien bij Shownieuws

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.