Terug

Volg Hart van Nederland

Yvonne Coldeweijer in verwachting van eerste kindje

Yvonne Coldeweijer in verwachting van eerste kindje

Entertainment

16 juni 2023, 11:23

Juicevlogger Yvonne Coldeweijer (36) verwacht dit jaar haar eerste kindje. Dat heeft ze vrijdagochtend bekendgemaakt op Instagram.

Coldeweijer plaatste deze foto van haar en haar partner met een zonsondergang op de achtergrond. Op de foto staat de datum '11-12-2023' geschreven met daarbij een emoji van een baby. De datum is waarschijnlijk de dag waarop de juicekoningin is uitgerekend. De vader van het kind is niet bekend: Coldeweijer laat weinig los over haar privéleven. Het gaat in ieder geval om haar eerste kindje. Het geslacht van de baby is niet bekend.

Coldeweijer heeft het regelmatig aan de stok met bekend Nederland. In de video hieronder zie je meer over de rechtszaak met Rachel Hazes:

Yvonne Coldeweijer opnieuw naar de rechtbank, dit keer door Rachel Hazes
4:38
Yvonne Coldeweijer opnieuw naar de rechtbank, dit keer door Rachel Hazes

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.