Terug

Volg Hart van Nederland

Wietze de Jager niet meer terug naar Radio 538: 'Wietze heeft opgezegd'

Entertainment

4 jan 2024, 13:58

Wietze de Jager (34) gaat niet meer aan de slag voor Radio 538. Een woordvoerder laat weten dat de radio-dj ook niet bij een van de andere Talpa-radiostations aan de slag gaat.

"Wietze heeft opgezegd bij Radio 538", zegt de woordvoerster. "We zijn hem dankbaar voor de jaren dat hij onderdeel was van Radio 538 en wensen hem veel succes in zijn verdere carrière."

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

De Jager en Klaas van der Eerden maakten afgelopen juni de laatste aflevering van hun ochtendshow op Radio 538. In april werd bekend dat de show ging stoppen. "Het maken van een dagelijks programma in de vroege ochtend - en alles wat daar extra bij komt kijken - vraagt 24/7 aandacht", zei De Jager daar toen over.

Langjarig commitment niet te overzien

"Het continu vinden van de juiste balans met het gezinsleven is iets wat ik vaker heb gedeeld met de luisteraars. Voor Radio 538 was dit de aanleiding om in gesprek te gaan. Samen met de zender kwamen we tot de conclusie dat ik het langjarig commitment voor een ochtendshow, in deze fase van mijn gezin, simpelweg nog niet kan overzien."

De Jager en Van der Eerden presenteerden de ochtendshow sinds januari 2022. "Radio 538 wil beide dj's graag behouden in de programmering en voert daar momenteel gesprekken over", aldus de zender destijds.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.