Terug

Volg Hart van Nederland

Voor het eerst in Lang Leve de Liefde: vriendinnen hebben date naast elkaar

Entertainment

30 mrt 2023, 22:35

In het SBS-programma Lang Leve de Liefde zitten vaak opvallende fragmenten, maar de uitzending van donderdagavond zorgde al helemaal voor veel reacties. Voor het eerst hebben twee vriendinnen namelijk op hetzelfde moment een date. Ze slopen bijna de heg als ze met elkaar bijkletsen.

De hartsvriendinnen Nikita en Sara steunen elkaar door dik en dun en noemen elkaar love of my life. Een date in het programma duurt in eerste instantie 24 uur, maar zo lang kunnen ze niet wachten om elkaar op de hoogte te stellen. Ze zitten in twee appartementen naast elkaar, dus ze zoeken elkaar snel op via de heg.

Over de heg

"Schat kom ff meeten bij de heg", appt Sara daarom naar Nikita. Daarna is te zien dat beide dames tegen hun gematchte mannen zeggen dat ze even een luchtje gaan scheppen. Ze kruipen de donkere tuin in en klimmen op een trappetje. Als ze eenmaal elkaars hand vast houden, gillen ze het uit.

"We hebben wel veel raakvlakken, maar ik vind zijn schoenen gewoon niet zo mooi", zegt Sara. Nikita is enthousiaster, omdat ze een gamer vol tatoeages heeft getroffen. "Hij is echt lief, maar niet te lief." Als de vriendinnen aan elkaar toegeven dat ze wel samen met hun mannen willen slapen, trekken ze nog net niet de heg eruit van enthousiasme.

In de video boven het artikel is het fragment uit Lang Leve de Liefde te zien.

'Stelletje pubers'

Het zorgt voor gemengde reacties op Twitter. "Haha stelletje pubers", schrijft iemand. Een ander zegt: "Die meiden doen samen met elkaar echt super vreemd en los van elkaar zijn ze best oké? Waarom doen ze met elkaar zo overdreven en nep high class?"

In de Hart van Nederland-podcast TV-Talk wordt besproken hoe de date afloopt. Blijft het enthousiasme en verlengen ze de date met nog eens 24 uur?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.