Terug

Volg Hart van Nederland

Primeur voor Tiësto: eerste Nederlander en dj ooit op podium Super Bowl

Entertainment

26 jan 2024, 14:04

Tiësto draait volgende maand als eerste dj ooit tijdens de Super Bowl, de finale van de American footballcompetitie. De Nederlander speelt voorafgaand aan de wedstrijd en tijdens de pauzes in het stadion. Een deel van zijn sets is te zien in de televisieregistratie van het duel en Tiësto zal zelf alles live uitzenden op sociale media.

Het is voor het eerst dat de National Football League (NFL) tijdens de finale een dj laat draaien. "Als een van de meest invloedrijke dj/producers, die de cultuur van Las Vegas en elektronische muziek over de hele wereld heeft helpen definiëren, is Tiësto de perfecte artiest om ons te helpen een onvergetelijke wedstrijddag te creëren voor onze fans, spelers en kijkers overal ter wereld", zegt de organisatie van het sportevenement.

De Super Bowl is op 11 februari in Las Vegas. De wedstrijd is doorgaans het best bekeken programma op de Amerikaanse televisie.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.