Terug

Volg Hart van Nederland

Stella Fietsen stopt sponsoring Vandaag Inside na 'kaarsrel' Johan Derksen

Stella Fietsen stopt sponsoring Vandaag Inside na 'kaarsrel' Johan Derksen

Entertainment

28 apr 2022, 13:01

E-bikespecialist Stella Fietsen zet de sponsoring van tv-programma Vandaag Inside per direct stop. "Hoewel Stella als e-bikefabrikant sport en beweging, waaronder voetbal, een warm hart toedraagt, distantieert het zich van wat er in die bewuste uitzending is voorgevallen", zegt het bedrijf in een reactie op de uitzending waarin voetbalanalist Johan Derksen seksueel grensoverschrijdend gedrag bekende.

Derksen vertelde dinsdagavond in Vandaag Inside dat hij vijftig jaar geleden een kaars heeft gestopt in een bewusteloze vrouw. De tv-persoonlijkheid krabbelde daar een dag later daar van terug, nu het verhaal naar eigen zeggen beter kon uitleggen in Vandaag Inside. Hij stelde dat het verhaal niet helemaal klopt.

Kaars tussen benen gezet

"We hadden een gezellige avond en zij kleedde zich uit om waarschijnlijk seks mij mij te hebben", begon hij zijn verhaal. "Zij bleef maar in slaap vallen, dus toen besloten wij om maar te vertrekken. Voordat wij weggingen vonden wij het toen grappig om zo'n grote 'duizendurenkaars' tussen haar benen te zetten."

Talpa Network, verantwoordelijk voor het programma, was donderdag niet onmiddellijk bereikbaar voor commentaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.