Terug

Volg Hart van Nederland

Rutte schuift graag weer aan bij Vandaag Inside: 'Hoop dat Gerard Joling er dan bij is'

Rutte schuift graag weer aan bij Vandaag Inside: 'Hoop dat Gerard Joling er dan bij is'

Entertainment

6 apr 2023, 09:19

Mark Rutte schuift graag weer aan bij het SBS-programma Vandaag Inside, nadat hij de uitzending van woensdag aan zich voorbij moest laten gaan vanwege het verschoven plenaire debat over de verkiezingsuitslag. "We gaan een nieuwe datum zoeken", zegt hij na afloop van het debat tegen Hart van Nederland.

"Ja hallo, ik vind het veel te leuk", zegt de premier. "Ik hoop dat Gerard er dan weer bij is", doelt hij op zijn eerdere optreden bij Vandaag Inside, toen zanger Gerard Joling ook te gast was. Die uitzending kun je terugkijken bovenaan dit artikel.

Dagelijks hoor je in TV-TALK de belangrijkste televisiefragmenten voorbijkomen:

Het debat over de uitslagen van de Provinciale Statenverkiezingen stond eigenlijk voor dinsdag gepland, maar de premier vroeg deze te verplaatsen omdat hij ziek was geworden nadat hij iets verkeerds had gegeten. Of hij nu iets anders gaat eten, wil hij niet zeggen. "Maar ik ga wel oppassen!"

Bekijk zijn reactie in de video hieronder:

Rutte wil graag weer naar Vandaag Inside, zolang Joling erbij zit
0:23
Rutte wil graag weer naar Vandaag Inside, zolang Joling erbij zit

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.