Terug

Volg Hart van Nederland

Rutte maandag opnieuw te gast bij Vandaag Inside: 'Hoe gaan we dat aanpakken?'

Entertainment

19 mei 2023, 06:41

Premier Mark Rutte is maandag te gast bij het programma Vandaag Inside bij SBS6. Dat stelden makers Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp donderdag in de uitzending van Vandaag Inside.

In de uitzending van donderdag kreeg het trio van een kijker de vraag hoe ze het maandag gaan aanpakken met de premier. Daarop stelde Johan Derksen dat hij dat vooraf niet wil afspreken. "We gaan gewoon zitten en laten het gebeuren", zei hij. De andere gast maandag is Gerard Joling, zei Genee in de uitzending.

Rutte zei eerder al tegen Hart van Nederland dat hij hoopte dat Joling er weer bij is als de premier weer te gast is in de talkshow:

Rutte wil graag weer naar Vandaag Inside, zolang Joling erbij zit
0:23
Rutte wil graag weer naar Vandaag Inside, zolang Joling erbij zit

Kijkcijferrecord

Het zou de tweede keer zijn dat de minister-president te gast is bij het populaire tv-programma. Zijn komst in maart leverde het programma met 1,5 miljoen kijkers een kijkcijferrecord op. Op 5 april zou hij opnieuw te gast zijn, maar zegde dat een dag van tevoren af vanwege het debat over de uitslag van de Provinciale Statenverkiezingen.

Dagelijks hoor je in TV-TALK de belangrijkste televisiefragmenten voorbijkomen:

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.