Terug

Volg Hart van Nederland

Rondreizend Friends-museum komt naar Amsterdam

Rondreizend Friends-museum komt naar Amsterdam

Entertainment

8 aug 2023, 11:04

De rondreizende Friends Experience, een pop-upmuseum over de Amerikaanse sitcom Friends, komt naar Nederland. De tentoonstelling is vanaf 1 september tot en met 19 november te bezoeken op het NDSM-terrein in Amsterdam, maakte organisator MOJO dinsdag bekend.

Het pop-upmuseum werd in 2019 voor het eerst opgebouwd ter ere van het 25-jarig jubileum van de première van Friends. Daarna was de Friends Experience te bezoeken in steden als Boston, Seattle, Parijs en Brussel.

In het tijdelijke museum zijn onder meer bekende sets en kostuums uit de serie te bewonderen. Kaarten zijn vanaf vrijdag te koop.

In 2021 kwamen de zes acteurs weer bij elkaar op een veelbesproken reünie.

Eerste beelden Friends reünie
1:01
Eerste beelden Friends reünie

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.