Terug

Volg Hart van Nederland

Presentator MasterChef Australië (46) overleden

Entertainment

1 mei 2023, 10:36

Voormalig chef-kok Jock Zonfrillo, de presentator van het kookprogramma MasterChef Australië, is onverwachts op 46-jarige leeftijd overleden. Dat heeft tv-zender Channel 10 maandag laten weten. Een doodsoorzaak wordt niet gemeld.

Zonfrillo laat zijn vrouw en vier kinderen achter. Zij laten in een reactie aan onder meer de BBC weten "gebroken" te zijn. "Zoveel woorden kunnen hem beschrijven, zoveel verhalen kunnen worden verteld, maar op dit moment zijn we te overweldigd om ze onder woorden te brengen."

De Schotse kok presenteerde MasterChef Australië sinds 2020. Het vijftiende seizoen, dat maandag van start zou gaan, wordt uitgesteld.

Bekijk hieronder de finale van het vierde seizoen:

Grand Finale
44:15
Grand Finale

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.