Terug

Volg Hart van Nederland

Patty Brard en andere BN'ers in badpak als steun aan Eloise

Entertainment

14 mei 2023, 10:51

Patty Brard heeft zaterdagavond laat in Shownieuws op ludieke wijze haar steun uitgesproken aan 'gravinfluencer' Eloise. De dochter van prins Constantijn zorgde met haar verschijning in badpak in Het Perfecte Plaatje voor een storm aan reacties. Vooral de opmerking van royaltykenner Jeroen Snel in RTL Boulevard dat dit een "grensgevalletje" was, viel slecht bij veel BN'ers.

De 68-jarige Brard verscheen in de introductie van Shownieuws zaterdagavond in zwart badpak om steun te betuigen aan Eloise. Toen de uitzending begon en zij aan de desk stond, had zij geen badpak meer aan. Volgens Brard was het idee om in badpak te verschijnen tijdens de introductie spontaan ontstaan. "Omdat ik gewoon het statement wil maken dat als je gewoon zin hebt om dit te doen, je dit vooral lekker moet doen. Of Eloise nou van koninklijke komaf is of niet", aldus de SBS-coryfee.

Haar collega Dyantha Brooks bekende overigens niet in badpak op televisie te durven verschijnen. "In de loop van de dag kwamen er steeds meer beren op de weg", bekende zij. "Nee, zo stoer ben ik toch echt niet."

Bekijk hier het statement van Patty:

Patty komt op voor Eloise en trekt badpak aan in uitzending Shownieuws
0:29
Patty komt op voor Eloise en trekt badpak aan in uitzending Shownieuws

Ook andere BN'ers toonden zichzelf op sociale media in badpak in navolging op Chantal Janzen, die een bericht plaatste met de hashtags #magditweljeroensnel en #eloisemagzelfkiezen. Onder meer Britt Dekker, Jan Versteegh, Lisa Loeb, Tina de Bruin en Gwen van Poorten volgden het voorbeeld en plaatsten foto's van zichzelf in badpak op hun Instagram.

Jeroen Snel

Snel stelde zaterdag dat zijn woorden niet goed worden geïnterpreteerd. Hij zegt te hebben willen "wijzen op het feit dat de monarchie soms een beetje gewoon aan het worden is". Hij had naar eigen zeggen hetzelfde gereageerd als het ging om een mannelijke royal in zwemkleding. Anouk Smulders vond zijn reactie nergens op slaan, zoals je kan zien in de video bovenaan.

Jeroen Snel reageert ook op de actie van de BN'ers, bekijk het in deze video:

BN'ers springen massaal in de bres voor gravin Eloise
9:18
BN'ers springen massaal in de bres voor gravin Eloise

Prins Constantijn stelde vrijdagavond niet te snappen dat er commotie is over het feit dat zijn dochter in badpak op televisie kwam. Bekijk dat in deze video:

Prins Constantijn snapt commotie rond Eloise in badpak niet: 'leuk dat ze het doet'
0:41
Prins Constantijn snapt commotie rond Eloise in badpak niet: 'leuk dat ze het doet'

Hart van NederlandANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.