Terug

Volg Hart van Nederland

Ongemak voert de boventoon in Lang Leve de Liefde, Twitter leeft mee met 'onhandige Gerard'

Ongemak voert de boventoon in Lang Leve de Liefde, Twitter leeft mee met 'onhandige Gerard'

Entertainment

21 feb 2023, 21:17

Dinsdagavond is Lang Leve de Liefde weer trending op Twitter. Maandag konden de kijkers al meeleven met de ietwat onhandige Gerard en zijn date Tessa. Vandaag straalt het ongemak er zo vanaf dat kijkers op de bank het bijna niet meer aan kunnen zien.

Zo reageert Gerard wel heel eerlijk op de vraag van Tessa uit de Lang Leve de Liefde vragenpot. Heeft hij weleens bedacht hoe ze er naakt uitziet? Dat stamelt de ietwat verlegen Gerard.

'Elke man doet dat'

Er ontstaat een ongemakkelijke situatie tussen de twee waarop Gerard zijn antwoord verduidelijkt. "Als een man zegt dat ze dat niet doen kan je dat als een regelrechte leugen zien." Tessa weet niets anders uit te brengen dan: "Ok, bijzonder." Er valt vervolgens een pijnlijke stilte die Gerard snel opvult met de zin: "Ja mannen gaan fantaseren wat ze eronder zit, en ja daar ben ik niet anders in."

Als Tessa aan de hand van een volgend vragenkaartje wil weten waar Gerard haar het liefst aan zou willen raken weet hij niet meer wat hij hierop moet zeggen.

Lang Leve De Liefde: Gerard weet niet zo goed waar hij  zijn date Tessa wil aanraken
0:55
Lang Leve De Liefde: Gerard weet niet zo goed waar hij zijn date Tessa wil aanraken

Gerard besluit advies te vragen aan zijn moeder over hoe hij meer 'toenadering' moet zoeken bij zijn date Tessa. Zijn moeder zegt dat hij haar een kusje moet geven. Gerard wordt hier heel zenuwachtig van en vraagt daarom erg praktisch of ze het dan op haar mond of op haar wang wil.

'Ik voel niets bij zijn kus'

Tessa wordt nog niet heel erg wild van haar date. Ze hebben elkaar een klein kusje gegeven maar ze voelt er weinig bij en vindt dat Gerard wat te snel gaat. Ze schakelt een hulplijn in. Eerst praat Tessa met haar vader en daarna vertelt ze aan een vriendin. "Het is heftig allemaal. Ik heb het gevoel dat hij meer wil dan waar ik nu open voor sta, met hem. Toch even een knuffel ofzo maar dat gevoel heb ik ook niet."

Ongemak voert de boventoon in Lang Leve de Liefde 'Ik voel niets bij zijn kus'
0:48
Ongemak voert de boventoon in Lang Leve de Liefde 'Ik voel niets bij zijn kus'

De volgende morgen bij het ontbijt stelt Gerard zich kwetsbaar op door zijn gevoelens uit te spreken. Na 48 uur en wat tranen later wordt de balans opgemaakt.

Medeleven van kijkers

Volgers op Twitter leven enorm mee met het onhandige stel en hebben zelfs tips voor ze:

Luister ook naar de podcast TV-TALK, waarin iedere dag de belangrijkste fragmenten van de televisieavond doorgenomen worden.

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.