Terug

Volg Hart van Nederland

Nieuwe film over drugscrimineel Ferry Bouman in de maak

Entertainment

16 nov 2023, 21:07

Er komt een nieuwe film over het leven van drugscrimineel Ferry Bouman. Dat heeft Netflix aangekondigd. Ferry is een bekend personage uit de serie 'Undercover' en wordt gespeeld door Frank Lammers.

Op dit moment is er ook een nieuwe serie over het personage van Lammers op Netflix te zien. Deze serie gaat verder op de gebeurtenissen uit de film Ferry uit 2021. De nieuwe film zal volgend jaar op het streamingsplatform verschijnen.

De hoofdrollen worden wederom vertolkt door Frank Lammers en Huub Smit, de andere acteurs zijn nog niet bekend.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.