Terug

Volg Hart van Nederland

Massa is Kassa uitgeroepen tot slechtste tv-programma van het jaar

Massa is Kassa uitgeroepen tot slechtste tv-programma van het jaar

Entertainment

11 okt 2023, 14:41

Het SBS6-programma Familie Gillis: Massa is Kassa is bij de uitreiking van de TV Knollen uitgeroepen tot het slechtste tv-programma van het jaar. De ludieke tv-prijs, in de geest van anti-prijzen als de Loden Leeuw en de Razzie Awards, wordt jaarlijks een dag voor het Gouden Televizier-Ring Gala uitgereikt.

"Lachen deden we vroeger om de voice-overteksten van Frank Lammers. Nu worden we vooral 'foxwild' om het feit dat SBS6 zich in steeds ongeloofwaardigere bochten wringt om Massa Is Kassa toch vooral op de buis te houden", oordeelt de jury.

Nicol Kremers, de ex van Peter Gillis werd dinsdag door de politierechter veroordeeld tot tachtig uur taakstraf, omdat zij geen bloedproef weigerde nadat ze door de politie werd aangehouden:

Nicol Kremers bevestigt weigeren bloedtest: 'Was compleet in paniek'
1:48
Nicol Kremers bevestigt weigeren bloedtest: 'Was compleet in paniek'

Mishandeling ex Nicol

"Voor het echte verhaal van deze reallifesoap moeten we niet naar tv kijken, maar in de dossiers van de FIOD en het Openbaar Ministerie." Tegen Peter Gillis lopen meerdere rechtszaken, waaronder een mishandelingszaak. Hij zou zijn ex Nicol Kremers onder meer in haar rug en neus hebben gebeten.

Massa is Kassa versloeg onder meer de programma's Alles is muziek, Ruud & Olcay, Goud Zuid en Avastars. RTL Boulevard reikt de prijs woensdagavond uit aan Peter Gillis.

Slechtste presentator

De TV Knol voor slechtste presentator gaat naar Lauren Verster. Andere kanshebbers voor deze prijs waren onder anderen Patrick Martens, Sahil Amar Aïssa en Dennis van der Geest. De jury bestond dit jaar uit journalist Rob Goossens, Spreekbuis-uitgever Richard Otto en Rens Muller (De Gooi- en Eemlander).

In de Hart van Nederland-Podcast TV TALK praten we je elke dag bij over het laatste televisienieuws:

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.