Terug

Volg Hart van Nederland

Leontine en kinderen blijven achter Marco Borsato staan: 'We steunen hem als familie heel erg'

Leontine en kinderen blijven achter Marco Borsato staan: 'We steunen hem als familie heel erg'

Entertainment

5 sep 2023, 14:54

Leontine Ruiters heeft zich sinds de beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag aan het adres van haar ex-man Marco Borsato over hem gesproken. In tijdschrift Nouveau zegt ze dat ze uit een moeilijke periode komt en dat het gezin overtuigd is van Marco's onschuld.

"Wij staan allemaal achter Marco", zegt ze in het interview met het tijdschrift. "Ik vind het alleen lastig om over Marco te praten, omdat hij dat zelf helemaal niet doet. Er zal echter een moment komen waarop hij dat wel gaat doen."

Leontine en Marco scheidden in 2020 omdat uitkwam dat Marco een affaire had met pianiste Iris Hond. Later, in januari 2022, wordt Borsato beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag in de video van BOOS over The Voice. Het Openbaar Ministerie seponeerde de zaak die tegen hem liep vanwege gebrek aan bewijs.

Veel van de zaken die uit het The Voice-schandaal kwamen zijn geseponeerd. Wat doet het met slachtoffers als zulke publieke zaken, net als zovelen, geen gevolg krijgen vanwege gebrek aan bewijs?

Eén jaar na het The Voice-schandaal en er is nog niemand veroordeeld
1:52
Eén jaar na het The Voice-schandaal en er is nog niemand veroordeeld

Wel loopt er nog een zedenonderzoek tegen de zanger. Hij wordt beschuldigd van het betasten van de vijftienjarige dochter van zijn assistent.

Ups en downs

Met Leontine gaat het langzaam beter, zegt ze in het interview. "De zon schijnt en daar word ik altijd heel blij van, maar ik kom wel ergens vandaan waar het niet zo gezellig was, waar het echt moeilijk en donker was."

"Er speelt natuurlijk veel rond Marco. We steunen hem als familie heel erg, maar dan nog speelt het een grote rol binnen ons gezin. En als je dan zelf al in een donkere periode zit, waarin je de zon letterlijk en figuurlijk niet ziet schijnen, dan wordt alles wel heel zwart. Ik had nergens meer zin in en was zo moe dat ik mijn ene been niet meer voor het andere kon zetten."  

Altijd weten waar je collega's het vandaag over gaan hebben, maar geen tijd om televisie te kijken 's avonds? Luister dan naar de Hart van Nederland-podcast TV-TALK! Daarin hoor je de opvallendste tv-fragmenten die je niet wil missen:

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.