Terug

Volg Hart van Nederland

Leerplichtzaak tegen André Hazes en Monique Westenberg

Leerplichtzaak tegen André Hazes en Monique Westenberg

Entertainment

31 mei 2023, 16:19

Er loopt een leerplichtzaak tegen André Hazes en Monique Westenberg. Dat bevestigt het Openbaar Ministerie (OM) van Rotterdam na berichtgeving van Yvonne Coldeweijer. Details over de zaak zijn niet bekend, maar volgens Coldeweijer draait het om een vakantie buiten de schoolvakantie om.

Hazes en Westenberg gingen in mei vorig jaar buiten de schoolvakantie om op vakantie naar de Verenigde Staten. Daar kregen de twee flink wat kritiek op van volgers op sociale media. "Ook wij kunnen dat niet 'zomaar' doen. Als eigen ondernemer(s) mag je een aanvraag doen om buiten de vakanties weg te gaan", reageerde Westenberg toen.

Of dit de reden is voor de leerplichtzaak, kan het OM niet bevestigen. Het OM geeft geen details over de zaak.

Shownieuws besteedde vorig jaar mei aandacht aan het tripje van Hazes en Westenberg naar de VS.

André en Monique intiem gespot in Amerika
4:16
André en Monique intiem gespot in Amerika

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.