Terug

Volg Hart van Nederland

Johnny de Mol ontkent mishandeling ex-verloofde: 'In alle eerlijkheid: er is niets van waar'

Johnny de Mol ontkent mishandeling ex-verloofde: 'In alle eerlijkheid: er is niets van waar'

Entertainment

6 apr 2022, 19:49

Johnny de Mol zegt dat er niets klopt van het verhaal dat hij zijn ex-verloofde Shima Kaes zou hebben mishandeld. Dat zei de tv-presentator woensdag aan het begin van zijn talkshow HLF8. "In alle eerlijkheid en met twee vingers in de lucht: er is niets van waar."

Eerder op woensdag werd bekend dat Kaes is gehoord door de recherche over de vermeende mishandelingen. Tijdschrift HP/De Tijd heeft de volledige aangifte van Kaes tegen De Mol in handen, inclusief tientallen foto's van haar vermeende verwondingen en andere door de aanklaagster aangeleverde 'bewijzen'.

'Verdiende geen schoonheidsprijs'

"Voor mij zijn er leukere dagen geweest", zo begon De Mol de uitzending van HLF8. "Ik heb zelfs nog even getwijfeld of ik hier wel zou gaan staan vanavond, omdat er een publicatie is verschenen waarin een ex mij opnieuw beschuldigt dat ik haar heb geslagen, geschopt en gewurgd."

De talkshowhost ontkende vervolgens opnieuw. "Ik heb dat allemaal niet gedaan, en van mishandeling is zeker geen sprake", zei hij over de beschuldigingen van zijn ex-verloofde. "Het gaat over een relatie van zeven jaar geleden, en die relatie was echt niet allemaal harmonie en verdiende ook niet de schoonheidsprijs."

Verder wil De Mol niet ingaan op de zaak. "Reageren op deze aantijgingen zal alleen maar een welles-nietesverhaal opleveren met uiteindelijk een moddergevecht in de media", legde de presentator uit. "Wanneer dit een zaak wordt, en daar ziet het wel naar uit, zal ik mij verdedigen op de daarvoor bestemde plek."

De Mol en Kaes waren verloofd

De Mol en Kaes hadden van 2014 tot 2015 een relatie en waren ook verloofd. Zij zou naar eigen zeggen in die tijd meerdere keren (ernstig) mishandeld zijn door haar toenmalige partner. Dat zou zijn gebeurd in Amsterdam, in Mexico en op Ibiza. Eind 2020 deed Kaes aangifte tegen De Mol vanwege zware mishandeling en poging tot doodslag.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.