Terug

Volg Hart van Nederland

Johan gelooft niets van excuus Glennis Grace: 'Het gaat om geld'

Johan gelooft niets van excuus Glennis Grace: 'Het gaat om geld'

Entertainment

2 apr 2022, 08:28

Johan Derksen twijfelt aan de oprechtheid van de excuses van Glennis Grace. Hij denkt dat de zangeres alleen met een spijtbetuiging kwam omdat ze anders niet meer kan optreden en haar inkomen stopt.

Dat zei de voetbalanalist vrijdagavond in Vandaag Inside. De 43-jarige Grace bood in een video haar "oprechte excuses" aan voor de vechtpartij in een Amsterdamse supermarkt begin februari. Daarbij waren onder andere de 43-jarige zangeres zelf en haar 15-jarige zoon betrokken. Ze zaten daarna drie dagen vast.

"Weet je waarom dit excuus nu komt? Het is heel eenvoudig", begint Derksen. "De podia zijn weer open en ik denk dat er heel weinig uitnodigingen om op te treden komen."

Aangevallen door medewerkers

Het incident gebeurde op 12 februari in de Jumbo aan de Westerstraat in de Jordaan. De puberzoon van Grace stak in de winkel een e-sigaret op en werd daar door het personeel op aangesproken. Wat er daarna precies is gebeurd is nog altijd niet helemaal duidelijk, maar de zoon zegt door de medewerkers aangevallen te zijn.

Even later kwam de zangeres naar de supermarkt. Ze had haar zoon en wat kennissen meegenomen om verhaal te halen. Dat leidde tot een vechtpartij waarbij meerdere Jumbo-medewerkers werden mishandeld. Onder andere Grace en haar zoon werden opgepakt. De artiest kwam na drie dagen weer vrij, maar blijft verdachte. Er is aangifte tegen haar gedaan.

'Het spijt me'

Anderhalve maand na de vechtpartij reageert Grace op het incident. "Allereerst wil ik mijn oprechte excuses aanbieden aan iedereen die hier betrokken bij is geraakt. De medewerkers van Jumbo, de mensen met wie ik werk en iedereen om mij heen: het spijt me", begint de zangeres in een video op Instragram.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.