Terug

Volg Hart van Nederland

Johan Derksen niet onder de indruk van alle 'kaarscommotie': 'Het raakt me niet'

Johan Derksen niet onder de indruk van alle 'kaarscommotie': 'Het raakt me niet'

Entertainment

27 apr 2022, 22:32

De commotie over de 'kaarsenbiecht' van Johan Derksen raakt hem naar eigen zeggen niet. "Ik kan er goed tegen", zei hij woensdagavond in Vandaag Inside. Bovendien klopt het verhaal niet, de vrouw is niet gepenetreerd, stelde de analist nu ineens in de talkshow.

Derksen vertelde dinsdagavond in Vandaag Inside dat hij vijftig jaar geleden een kaars heeft gestopt in een bewusteloze vrouw. De tv-persoonlijkheid krabbelde daar een dag later daar van terug, nu het verhaal naar eigen zeggen beter kon uitleggen in Vandaag Inside. Hij stelde dat het verhaal niet helemaal klopt.

'Niet gepenetreerd met kaars'

"We hadden een gezellige avond en zij kleedde zich uit om waarschijnlijk seks mij mij te hebben", begon hij zijn verhaal. "Zij bleef maar in slaap vallen, dus toen besloten wij om maar te vertrekken. Voordat wij weggingen vonden wij het toen grappig om zo'n grote 'duizendurenkaars' tussen haar benen te zetten."

Een halve eeuw schaamt Derksen zich nog steeds over zijn actie: "Ik was onbeschaafd, ik was 24 jaar, ik schaamde mij er dood voor. Het waren de zeventiger jaren. Ik wilde duidelijk maken hoe mensen van mijn generatie ondeugend zijn geworden en een losbandige periode hebben meegemaakt. Ik stak mijn hand in eigen boezem."

Geen excuses

De VI-ster wilde met zijn verhaal duidelijk maken "dat Nederland bol staat van de hypocriete mensen die zich misdragen en tegelijkertijd mensen aan de schandpaal nagelen". Hij weigerde opnieuw om zijn excuses aan te bieden. "Aan wie dan? Dat zou net zoiets zijn als de burgemeester die nu sorry zegt omdat Piet Hein zich misdragen zou hebben."

Verder stelt de analist dat "de 'woke cancelgemeente' weer heel actief is geweest vandaag". "Het blijft gek dat je elk half uur op het NOS Journaal bent." Over een eventueel (gedwongen) vertrek zei hij "alle consequenties" te dragen. "Nou dan wordt het misschien wel de leukste en dé laatste uitzending", grapte Genee. "Nou, misschien wel, het zou zomaar kunnen", kaatste Derksen terug.

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.