Terug

Volg Hart van Nederland

Huisvriendin Caroline is 'woest' en onderneemt juridische stappen tegen Meilandjes

Entertainment

11 mei 2023, 10:34

De voormalige huisvriendin van de Meilandjes heeft een advocaat op de familie afgestuurd. Dat meldt Shownieuws. Caroline van Eeden zou boos zijn geworden na het lezen van de biografie van Maxime Meiland. In het boek zou ze slecht worden afgeschilderd.

In het boek van Maxime Meiland wordt Caroline drie keer genoemd. Er wordt onder andere beschreven dat ze alleen voor het geld op het chateau in Frankrijk wilde blijven. Ook zou ze zichzelf 'labiel' hebben genoemd. De spanningen zouden volgens het boek hebben geleid tot een gevecht.

Kort geding

De schrijver van het boek, Jan Dijkgraaf, zegt tegen het entertainmentprogramma dat Caroline woest is. "Twee weken voor het boek van Maxime in de winkel zou komen, kregen we ineens een brief van de advocaat van Caroline van Eeden", zegt hij tegen Shownieuws. "Hij wou volledige zeggenschap over elke letter die er over Caroline van Eeden in het boek zou staan".

Mogelijk zal het uitdraaien tot een kort geding.

Shownieuws heeft Caroline woensdag benaderd voor een reactie, maar ze lijkt alle online communicatiemiddelen te hebben uitgeschakeld.

In de Hart van Nederland-podcast TV-TALK praten we je dagelijks bij over de meest opvallende televisiefragmenten van de avond. Luister 'm hier:

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.