Terug

Volg Hart van Nederland

Hélène Hendriks start nieuwe jaar met Oranjewinter

Hélène Hendriks start nieuwe jaar met Oranjewinter

Entertainment

18 nov 2023, 11:38

Hélène Hendriks zal het nieuwe jaar weer veel op de televisie te zien zijn. De presentatrice is de eerste twee weken van het jaar elke dag op tv met De Oranjewinter op SBS6, zo kondigde ze vrijdag aan in Vandaag Inside.

De Oranjewinter wordt uitgezonden ter vervanging van Vandaag Inside. Hendriks meldde eerder al dat er een nieuw seizoen aankwam, maar de precieze datum was nog niet bekend.

Afgelopen zomer maakte Hendriks zes weken lang De Oranjezomer zodat Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen met vakantie konden. De Oranjewinter was vorig jaar ook rondom het WK voetbal al op tv, maar werd toen wel door het bekende VI-trio gemaakt.

In de uitzending werd ook stilgestaan bij het overlijden van regisseur Jos Maathof, kort voor de aankondiging van Hélène Hendriks:

Vandaag Inside eert overleden regisseur Jos Maathof
3:18
Vandaag Inside eert overleden regisseur Jos Maathof

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.