Terug

Volg Hart van Nederland

 Helaas: geen finaleplek voor Mia en Dion

Helaas: geen finaleplek voor Mia en Dion

Entertainment

9 mei 2023, 23:08

Het is voorbij voor Mia en Dion. Ondanks een zuiver optreden, wisten het duo de finale van het Eurovisiesongfestival in Liverpool niet te halen.

De Nederlandse inzending was een welkom rustpunt in de zeer hysterische eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Bovendien was Mia en Dion's vertolking van Burning Daylight honderd keer beter dan tijdens de twee Eurovision pre-parties in Madrid en Amsterdam, waar het duo soms zo vals zong dat menig Nederlander de hoop op de finale al had opgegeven.

Het optreden van Mia en Dion wordt uiteraard besproken in TV-TALK:

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

Bookmakers

Het lied werd aangepast, onder andere werd de toonsoort verhoogd. Een goeie zet, bleek snel daarna bij de repetities: we kregen lof en stegen bij de bookmakers.

Eurovision in Concert lag er veel druk op na het ongelukkige debuut vorige week in Madrid. In Amsterdam was het vocaal beter, maar konden de twee nog niet overtuigen.

Mia Nicolai en Dion Cooper bij tweede kans onzeker en wankel: 'Blamage'
2:19
Mia Nicolai en Dion Cooper bij tweede kans onzeker en wankel: 'Blamage'

Op D-day dinsdag keek Songfestival-minnend Nederland reikhalzend uit naar het eindresultaat. En dat eindresultaat mocht er zijn, daar was de meerderheid op social media het over eens. "Dit stond gewoon als een huis", zei Jan Smit na afloop. "Glashelder, loepzuiver."

"Niks op aan te merken", vond Cornald Maas, al voeg hij zich wel af of het genoeg zou zijn. Helaas, dat was het niet. Nederland gaat weer terug naar huis en Dion en Mia moeten de finale zaterdag vanaf de bank kijken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.