Terug

Volg Hart van Nederland

Guus Meeuwis zoekt mooiste trouwfoto's voor concertreeks

Guus Meeuwis zoekt mooiste trouwfoto's voor concertreeks

Entertainment

30 mei 2023, 21:28

Heb jij nou die mooie trouwfoto? Dan zijn zanger Guus Meeuwis en zijn vrouw Manon op zoek naar jou. Zij doen nu een oproep aan de fans van de Brabantse muzikant om hun allermooiste trouwfoto in te zenden. De winnaars zien hun foto op de schermen tijdens de 'Groots met een zachte G'-concerten.

Op 2 juli 2022 verklaarden Guus en Manon elkaar de liefde in Portugal. Toen verrasten onder meer Diggy Dex en JW Roy het koppel met het nummer Mooier. Tijdens Groots met een Zachte G zal Guus het nummer spelen in het Philips Stadion in Eindhoven. Hiervoor zoekt het getrouwde stel momenteel de mooiste trouwfoto's. De winnaars ontvangen zes tickets - bruidspaar en de getuigen - voor het concert van zondag 18 juni.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.