Terug

Volg Hart van Nederland

Guus Meeuwis ziet in deze zanger zijn opvolger bij Groots

Entertainment

13 juni 2023, 17:38

Guus Meeuwis stopt volgend jaar met zijn bekende concertreeks 'Groots met een Zacht G' in het Philips Stadion in Eindhoven. Maar de zanger ziet in een jonge Brabantse zanger een perfect opvolger. Meeuwis, die al jarenlang deze concertreeks organiseert, geeft aan hem graag te willen ondersteunen en begeleiden.

Het gaat hier om de 27-jarige FLEMMING, een zanger die in korte tijd veel populariteit heeft gewonnen. Aankomend weekend treedt hij op in het voorprogramma van Meeuwis' op een na laatste Groots met een Zacht G-concertserie. Deze ervaring biedt FLEMMING de kans om van dichtbij mee te maken hoe zo'n grote stadionshow in zijn werk gaat. "Dan moet hij goed opletten en als hij het daarna echt van plan is, moet hij me maar bellen", aldus Meeuwis. "Hij kan me alles vragen."

FLEMMING heeft eerder aangegeven geïnteresseerd te zijn in het organiseren van zijn eigen concertserie, vergelijkbaar met de Groots met een Zachte G-serie van Meeuwis. "Feest met een grote F, dat lijkt me wel wat", zo zei hij vorig jaar november.

Meeuwis is van mening dat FLEMMING al aardig op weg is naar een eigen stadionconcert. "Ik ben onwijs fan van hem. Als hij voelt dat hij er klaar voor is, dan is hij er klaar voor." FLEMMING brak in 2021 door met het nummer 'Amsterdam' en heeft sindsdien meerdere hits op zijn naam staan, waaronder 'Zij Wil Mij', 'Automatisch' en 'Paracetamollen'.

Twijfels over stoppen

Meeuwis, die geen spijt heeft van zijn beslissing om te stoppen met de Groots met een Zachte G-concertserie, geeft wel toe dat hij zich afgelopen week een aantal keer heeft afgevraagd waarom hij er ook alweer een punt achter zet. Deze gedachte speelde vooral op nu hij zich voorbereidt op zijn een-na-laatste Groots-serie in het Philips Stadion in Eindhoven.

Het laatste Groots met een Zachte G-concert zal volgend jaar juni plaatsvinden. Meeuwis heeft al aangekondigd dat hij in ieder geval op 14 en 15 juni zal optreden in het Philips Stadion in Eindhoven. "Ik weet wel dat ik er dus persoonlijk zorg voor ga dragen dat 2024 niet Groots, maar Grootst wordt", aldus de zanger.

Dit weekend, bij de aftrap van de een na laatste Groots-serie, zal FLEMMING in het voorprogramma optreden. Meeuwis belooft daarnaast nog "een paar grote gastartiesten".

Guus Meeuwis spreekt in deze video openhartig over de afgelopen jaren, die zeer moeilijk voor hem waren:

Guus Meeuwis openhartig over moeilijke periode in zijn leven
2:22
Guus Meeuwis openhartig over moeilijke periode in zijn leven

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.