Terug

Volg Hart van Nederland

Elektricien Erik heeft bizar geluk in eerste aflevering Miljoenenjacht

Entertainment

6 mrt 2023, 09:59

Voor elektricien Erik uit Amersfoort was de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Miljoenenjacht bijzonder speciaal. Als winnaar van de voorrondes mocht hij om een geldbedrag gaan strijden, en hij bleek in die finaleronde bizar geluk te hebben.

Nadat hij een bod van 380.000 euro had gekregen voor zijn koffertje besloot Erik die te accepteren. En dat deed hij op precies het juiste moment, want in de eerstvolgende koffer die Erik zou hebben gekozen zat het hoogste geldbedrag van 5 miljoen. "Feelgoodmoment lijkt me", aldus een van de vele Tweets over de winnaar.

Andere Twitteraar vinden de reactie van Erik na het winnen van het geldbedrag prachtig om te zien: "Ahhhh hij rent meteen naar z’n vrouw. Nu vind ik ze toch wel lief", schrijft Victor. "Oprechte liefde tussen die twee. Én 380.000 euro. Mooier kan het niet", aldus Berthold.

Bekijk hier het moment dat Erik het grote geldbedrag wint:

Winnaar Miljoenenjacht door het dolle heen
2:22
Winnaar Miljoenenjacht door het dolle heen

50 cent

Niet iedereen had een topavond. Joao zag 50.000 euro aan hem voorbij gaan. De Rotterdammer kreeg de Gouden bel in zijn handen gedrukt, terwijl Linda vertelde over de 50.000 euro die de kandidaat kon winnen. Joao kon zijn geluk niet op en bedankt de presentatrice: "Het is niet te geloven!" Volgens De Mol werd er vorig seizoen zeven keer de hoofdprijs mee gewonnen, maar waarschuwt ze snel: "Er kan ook maar een cent in zitten".

Die waarschuwing valt op dovemansoren want Joao rinkelt al direct met de bel als kandidaat Erik koffer 25 wil openen. Nu wint Joao de inhoud van die koffer met een maximum van 50.000 euro. "We duimen voor je," zegt Linda nog, "maar er kan ook 50 cent inzitten." Tijdens het openen van de koffer bleek dat ook het bedrag dat Joao uiteindelijk won.

Op Twitter is er veel medelijden voor de ongelukkige winnaar:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.