Terug

Volg Hart van Nederland

Douwe Bob houdt het niet droog na mislukte stunt bij brug

Entertainment

8 juni 2023, 17:45

De zanger Douwe Bob heeft donderdag een onverwachte duik genomen in een Amsterdamse gracht tijdens een rondvaart over de grachten. De zanger wilde een stunt uithalen, maar belandde in het water. Op opmerkelijke beelden van Shownieuws is te zien hoe Douwe Bob onder een brug hangt terwijl de boot waar hij op zat onverstoord doorvaart.

Hoewel Douwe Bob eerder dit jaar nog de cover van het fitnessblad Men's Health sierde, lukte het hem dit keer niet om lang genoeg aan de brug te blijven hangen.

Brughanger

Voordat de boot de kans kreeg om hem weer aan boord te nemen, belandde hij in het water. "Ik vind het soms leuk om aan bruggen te hangen", verklaarde Douwe Bob. "Maar deze keer ging het een beetje mis."

Volgens Douwe Bob had zijn schoonvader Ilco, die op dat moment de boot bestuurde, niet door dat hij aan de brug hing. "Waarom kwam je niet terug?", riep de zanger uit toen hij uit het water werd gehaald. Gelukkig kon Douwe Bob er zelf ook om lachen en bleef hij ongedeerd na zijn onverwachte duik.

Beeld: Show.nl

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.