Terug

Volg Hart van Nederland

DJ Casper (58) van Cha Cha Slide overleden

DJ Casper (58) van Cha Cha Slide overleden

Entertainment

8 aug 2023, 09:18

De Amerikaanse artiest DJ Casper, bekend van de hit Cha Cha Slide, is op 58-jarige leeftijd overleden. De dj is volgens ABC News maandag gestorven aan de gevolgen van kanker.

DJ Casper, die eigenlijk Willie Perry Jr., heet, bracht in 2000 Cha Cha Slide uit. De dj maakte het lied voor zijn neef, die sportinstructeur was, zodat die het kon gebruiken tijdens zijn aerobicslessen.

Het nummer werd daarna een wereldwijde hit. In de Nederlandse Single Top 100 schopte het lied het tot een twaalfde plek.

Afgegleden

DJ Casper bracht in 2004 ook nog de single Oops Up Side Your Head uit, maar dat werd alleen in het Verenigd Koninkrijk een bescheiden hit. Vorig jaar verscheen zijn laatste album I Love You.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.