Terug

Volg Hart van Nederland

Dit zijn de rijkste jonge BN'ers (en deze bedragen staan op hun bankrekening)

Dit zijn de rijkste jonge BN'ers (en deze bedragen staan op hun bankrekening)

Entertainment

9 mei 2023, 10:28

Er is weer een lijst met rijke Nederlanders verschenen, ditmaal die van onder de 40 jaar. Zakenblad Quote heeft alles op een rijtje gezet, met daarbij ook de bedragen die op hun bankrekeningen staan. In de lijst staan ook een aantal bekende Nederlanders.

De eerste BN'er vinden we op plek 29 en dat is niemand minder dan Martijn Garritsen (26), oftewel dj Martin Garrix. Zijn vermogen wordt geschat op een aardige 48 miljoen euro. Bij de vrouwen staat Nikkie Plessen op de hoogste plek: 42. Ze zou een vermogen hebben van 33 miljoen euro.

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

Wie nog meer?

Er staan veel dj's in de lijst, waaronder Nick van de Wall (Afrojack, 26 miljoen), Robbert van de Corput (Hardwell, 19 miljoen) en Sam Renders (oftewel Sam Feldt). Laatstgenoemde verdiende een goed bedrag aan de verkoop van zijn online fanplatform Fangage en staat met een geschat vermogen van 17 miljoen euro op plek 84.

Terug naar de vrouwen: ook dit jaar staan model Doutzen Kroes (nummer 54) en Sharon Hilgers van sieradenmerk My Jewellery (nummer 30) op de lijst. De 34-jarige influencer en onderneemster Negin Mirsalehi debuteert in de lijst en komt op plek 61 binnen met een vermogen van 21 miljoen euro. Om een notering te krijgen in de Quote-lijst, hebben mensen een vermogen van minimaal 15 miljoen euro nodig. Dat vermogen moeten ze zelf hebben verdiend en bovendien mogen ze niet ouder zijn dan 39 jaar.

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.