Terug

Volg Hart van Nederland

Derksen verbaasd over tijdelijke presentator VI: 'Wie ben jij?'

Entertainment

27 mrt 2023, 22:58

Een ongewoon begin van Vandaag Inside maandagavond, want tafelleider Wilfred Genee ontbrak. In plaats daarvan stond er een andere presentator naast Johan Derksen. "Wie bent u en wat komt u doen?", vroeg Derksen zich af.

Derksen leek verbaasd toen niet Genee maar Sam Hagens naast hem stond tijdens de aankondiging van het dagelijkse programma. "Ik ben Sam, ik ben de presentator van dienst", zei Hagens terwijl hij Johan de hand schudde. "Wilfred kon er niet bij zijn."

Hoe dat moment eruitzag? Bekijk het hier:

Een ongewoon begin in VI
0:43
Een ongewoon begin in VI

Even later werd aan tafel duidelijk waarom. "Zijn zoontje had een ongeluk op het voetbalveld", vertelt Sam, die hulp vroeg aan Derksen en René van der Gijp. "Jullie gaan me erdoorheen loodsen, toch?"

Begin maart was juist Genee er wel, maar Derksen er niet. Hij miste een paar afleveringen omdat hij ziek was. Toen hij weer aanwezig was, werd hij ontvangen met luid applaus:

Luid applaus voor Johan Derksen
1:47
Luid applaus voor Johan Derksen

Wanneer Genee weer terug is hoor je in de nieuwste aflevering van TV-TALK. Daarin bespreken Marieke en Elin ook het aanstaande huwelijk van Gordon.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.