Terug

Volg Hart van Nederland

Constantijn snapt ophef om badpak Eloise niet: 'Mensen zoeken altijd commotie'

Entertainment

13 mei 2023, 09:00

Prins Constantijn snapt niet waarom mensen ophef maken over de fotoshoot die zijn dochter Eloise heeft gegeven voor het RTL-programma Het Perfecte Plaatje. Op de uitzending kwam kritiek, onder meer van royaltywatcher Jeroen Snel, die het een 'grensgevalletje' vond dat de gravin in badpak op de televisie verscheen.

Tegenover de camera van Shownieuws zegt de broer van koning Willem-Alexander dat hij het leuk vindt dat zijn dochter meedeed aan het programma. "Leuk dat ze dat soort dingen doet", zegt hij over de 'gravinfluencer'.

Bekijk de hele reactie van prins Constantijn:

Prins Constantijn snapt commotie rond Eloise in badpak niet: 'leuk dat ze het doet'
0:41
Prins Constantijn snapt commotie rond Eloise in badpak niet: 'leuk dat ze het doet'

De commotie rondom zijn dochter snapt hij niet. "Ik vind het een leuke aflevering. Mensen zoeken altijd naar commotie."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.