Terug

Volg Hart van Nederland

Concertgangers Beyoncé opgelet: dit weekend treinproblemen verwacht

Entertainment

12 juni 2023, 14:36

Concertorganisator Mojo heeft bezoekers van de concerten van Beyoncé in Amsterdam komend weekend gewaarschuwd voor verwachte treinproblemen. Alle bezoekers hebben een mail ontvangen met de waarschuwing "rekening te houden met drukte en vertragingen".

Beyoncé staat zaterdag en zondag in de Johan Cruijff ArenA met haar Renaissance Tour. De ArenA ligt op loopafstand van twee treinstations, Amsterdam Bijlmer ArenA en Duivendrecht. Maar beide stations zijn komend weekend moeilijker bereikbaar door werkzaamheden aan het spoor. Er is geen treinverkeer mogelijk tussen Amsterdam Centraal en Amsterdam Bijlmer ArenA en er rijden geen treinen tussen Haarlem en Amsterdam Sloterdijk. "We raden aan om je heen- en terugreis goed voor te bereiden", schrijft Mojo aan de bezoekers van het concert.

Aangepaste dienstregeling

De werkzaamheden op Amsterdam Centraal beginnen in de nacht van donderdag op vrijdag en duren het hele weekend. Een woordvoerder van NS laat weten dat het onderhoud van ProRail in Amsterdam al bekend was bij Mojo toen het concert werd ingepland. "Mojo informeert nu hun bezoekers, heel goed", aldus de zegsvrouw. Het is niet zo dat er helemaal geen treinen rijden in Amsterdam, maar wel is er een aangepaste dienstregeling met andere vertrektijden en vertreksporen.

NS en ProRail raden reizigers die komend weekend naar de hoofdstad afreizen aan goed de reisplanner te checken en rekening te houden met extra reistijd. Tussen Amsterdam Sloterdijk en Haarlem zullen bussen rijden.

Treinproblemen Harry Styles

Concertgangers in Amsterdam hadden de laatste tijd vaker problemen met de trein.

Vorig weekend strandden veel bezoekers van een concert van Harry Styles in Amsterdam nadat een storing bij ProRail het treinverkeer rond de hoofdstad plat had gelegd:

Ziggo Dome vangt honderden concertgangers Harry Styles op na treinstoring
0:54
Ziggo Dome vangt honderden concertgangers Harry Styles op na treinstoring

In september stopten geen treinen op Bijlmer ArenA tijdens uitverkochte concerten in de de Ziggo Dome (Kensington) en AFAS Live (Yade Lauren), vanwege de drukte rondom de Grand Prix in Zandvoort.

In de Hart van Nederland-podcast TV-TALK hoor je de opvallendste tv-fragmenten en het laatste tv-nieuws. Beluister hier de nieuwste aflevering:

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.