Terug

Volg Hart van Nederland

Céline Dion annuleert wereldtournee, ook Nederlandse shows geschrapt

Entertainment

26 mei 2023, 14:42

Céline Dion annuleert haar wereldtournee van dit jaar en volgend jaar omdat ze nog herstellende is van een zeldzame neurologische aandoening. Ook drie shows in Nederland, op 26, 27 en 29 augustus dit jaar in de Ziggo Dome in Amsterdam, gaan niet door. Eerder stelde Dion al concerten uit.

"Het spijt me dat ik jullie allemaal opnieuw moet teleurstellen", zegt Dion in een persverklaring. "Ik werk heel hard om mijn kracht terug te krijgen, maar een tour kan erg zwaar zijn, zelfs als je je honderd procent voelt." Dion schrijft dat het tegenover haar fans niet eerlijk is om de shows uit te stellen en dat het haar hart "breekt" om de concerten te annuleren. "Ik wil dat jullie allemaal weten dat ik niet opgeef... En ik kan niet wachten om jullie weer te zien."

Stiff-personsyndroom

De Canadese zangeres, bekend van hits als It's All Coming Back To Me Now, My Heart Will Go On en All By Myself, maakte in december op Instagram bekend te lijden aan een zeldzame neurologische aandoening, het zogeheten stiff-personsyndroom. Daardoor heeft ze moeite met lopen. Ook heeft de ziekte effect op haar stembanden.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.