Terug

Volg Hart van Nederland

Cabaretier Paul van Vliet (87) overleden

Cabaretier Paul van Vliet (87) overleden

Entertainment

26 apr 2023, 10:31

Cabaretier Paul van Vliet is dinsdagavond na een kort ziekbed op 87-jarige overleden. Dat heeft zijn familie bekendgemaakt.

Van Vliet overleed in zijn woonplaats Den Haag. "We zijn intens verdrietig maar vooral ook trots op wie hij was en wat hij voor velen heeft betekend", meldt zijn familie. "Hij laat met zijn teksten, muziek en komische types een schat aan verhalen en liedjes na die getuigen van een vol leven en een prachtige theatercarrière. Onze lieve Paul, levenslustig, krachtig en vol ideeën tot het eind. We gaan hem missen."

Laatste show

Van Vliet maakte in 2018 bekend dat hij stopte met het spelen van grote voorstellingen. Hij sloot zijn carrière af met een matineevoorstelling die hij zes jaar lang in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag speelde. Tijdens een benefietvoorstelling voor Oekraïne, begin maart 2022, stond hij nog eenmalig op de planken van Theater Diligentia in Den Haag.

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.