Terug

Volg Hart van Nederland

Burenruzie bij Mr. Frank Visser Doet Uitspraak escaleert: 'Je maakt mijn leven zuur'

Entertainment

25 mei 2023, 22:32

In het tv-programma Mr. Frank Visser Doet Uitspraak wordt wel vaker een burenruzie behandeld, maar de buurvrouwen uit de nieuwste aflevering maken het wel heel bont. Ze vallen elkaar aan en schreeuwen bedreigingen. "Je maakt mijn leven zuur."

Presentator Victor Brand en zijn team zijn in Zaandam, waar Ivy en haar bovenbuurvrouw Radha wonen. Ivy heeft geluidsoverlast. Ze zegt dat Radha de hele dag met stoelen en tafels loopt te schuiven. De gemoederen lopen daardoor hoog op tijdens het gesprek tussen de twee vrouwen.

'Vrouw is knetter'

"Valse beschuldigingen, uitschelden, dreigen, dit is toch niet normaal?" schreeuwt Radha naar haar buurvrouw. Ze staan tegenover elkaar op straat te schreeuwen en de scheldwoorden vliegen over en weer. Op het moment dat Radha tegen haar hoofd tikt, terwijl ze naar Ivy roept: "ben je wel goed hier?" escaleert de boel. Victor Brand moet tussenbeide komen en Ivy aan haar jas tegenhouden voor ze de buurvrouw aanvalt. "We zijn hier om iets op te lossen, niet om het te verergeren", zegt hij.

Twitteraars genieten van de tv-ruzie. "Kanonnen joh... Die vrouw is knetter hoor. Wel lekkere tv dit", zegt Petra. Een twitteraar maakt een grap: "Zet haar in de EBI van Vught en haar medebewoners durven nooit meer te dreigen". Een ander twittert: "zelfs hier op de bank word ik bang van die Ivy!"

Ook in de zittingszaal lopen de emoties hoog op. "Je maakt mijn leven zuur, man. Geef het gewoon toe!" schreeuwt Ivy naar haar buurtvrouw Radha.

Na de uitspraak moet een van de twee vrouwen toch inbinden. Hoe dat afloopt, wordt besproken in een nieuwe aflevering van de Hart van Nederland-podcast TV-TALK. Daarin hoor je ook waarom Mr. Frank Visser zelf niet in de uitzending te zien was.

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.