Terug

Volg Hart van Nederland

Bijzonder moment: Radio 538 betaalt rekening bucketlistreis van Sandy en ongeneeslijk zieke zus

Entertainment

31 jan 2024, 21:01

Een bijzonder moment in de 538 Ochtendshow. In de sectie Hierrr met Je Rekening kwam er mooi nieuws voor Sandy en haar ongeneeslijk zieke zus Amy.

Sandy stuurde haar rekening in van een trip naar Egypte die ze gaat doen met haar zus Amy. In augustus 2022 hoorde Sandy dat haar zus ongeneeslijk ziek is. "Zij heeft een hele zeldzame vorm van kanker, thymuskanker. Je gaat dan een heel traject in met chemo’s en behandelingen. Je hoopt heel erg dat het nog heel lang duurt voordat ze eruit gaat piepen."

Inmiddels is Amy gestart met een bucketlist. "Afgelopen oktober kocht ze een mooie cabrio, want dat heeft ze altijd al gewild en daar rijdt ze nu lekker in rond. Ze had ook op haar bucketlist staan om terug te gaan naar Egypte. Daar heeft ze ooit gedoken en gesnorkeld. Dat vond ze zo mooi. Ze wilde dat heel graag nog een keer doen."

'Ze is ontzettend sterk'

Daarom gaan ze in maart zes dagen naar Egypte. "We hebben een hotel gekozen met een mooi rif erbij, zodat ze lekker kan snorkelen en het liefst elke dag."

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Je kunt momenteel je rekening insturen bij Radio 538. Als je naam genoemd wordt tijdens de uitzending en je binnen een kwartier naar de studio belt, betaalt het radiostation je rekening. Dat kunnen kleine maar ook grote bedragen zijn. Sandy (en Amy natuurlijk) waren woensdag de gelukkige. Hun rekening wordt betaald.

Het fantastische nieuws leverde ook een moeilijk moment op. Sandy vindt het heel moeilijk dat ze niet weet hoelang haar zus nog heeft. Toch pakt haar zus het goed op: "Ze is ontzettend sterk. Ze doet alles voor haar kinderen en man. We maken prachtige herinneringen samen. Ze probeert alles uit de dag te halen wat lukt. Dat vind ik gewoon echt superknap." Ze is ontzettend trots op haar zus.

Helikoptervlucht boven Grand Canyon

Vorige week was er ook al sprake van een bijzonder verhaal. Suzanne gaat namelijk in april met haar man en zoon in een helikopter vliegen boven de Grand Canyon. Het was de grootste wens van haar dochter Amber die in 2020 overleed aan kanker.

Dus werd ze op woensdag door De 538 Ochtendshow nóg een keer verrast. Bekijk die video hieronder:

Emotioneel moment tijdens Hierrr Met Je Rekening
4:05
Emotioneel moment tijdens Hierrr Met Je Rekening

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.