Terug

Volg Hart van Nederland

Beyoncé signeert Ajax-shirt en jij kunt er op meebieden

Beyoncé signeert Ajax-shirt en jij kunt er op meebieden

Entertainment

23 juni 2023, 16:34

Supporters van Ajax kunnen in het bezit komen van een door Beyoncé gesigneerd Ajax-shirt. De 41-jarige Amerikaanse zangeres trad vorig weekeinde op in de Johan Cruijff ArenA en liet daar op verzoek een shirt met haar handtekening achter.

Op het shirt, met rugnummer 4, staat de naam van Beyonće afgedrukt. Sinds vrijdag 15.00 uur kunnen fans op de website van Ajax op het shirt bieden. De veiling duurt tot zaterdag 1 juli, ook 15.00 uur. De opbrengst gaat naar de Ajax Foundation. Je moet er wel flink voor in de buidel tasten, want inmiddels bieden mensen in de duizenden euro's.

Komende optredens in ArenA

Naast Beyoncé traden onlangs ook Bruce Springsteen en Harry Styles op in de Johan Cruijff ArenA. In de komende periode staan The Weeknd en Coldplay nog op het programma in het stadion van Ajax.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.