Terug

Volg Hart van Nederland

Bennie Jolink laat nieuw nummer horen in VI: 'Poetin is 'n klootzak'

Entertainment

11 mei 2023, 22:22

De Russische president Vladimir Poetin maakt zich sinds de inval op de Krim en de oorlog in Oekraïne niet populair. Ook onder muzikanten is de leider van de Russen tegenwoordig een mikpunt van protestnummers. Dan kan de Achterhoeks Bennie Jolink natuurlijk niet achterblijven.

In het programma Vandaag Inside brengt Normaal het nieuwe nummer 'Poetin is 'n Klootzak' ter ore. In het nummer krijgt Poetin allerlei verwensingen (in meerdere talen) naar z'n hoofd geslingerd:

Bennie Jolink laat nieuw nummer horen in VI: 'Poetin is 'n klootzak'
3:23
Bennie Jolink laat nieuw nummer horen in VI: 'Poetin is 'n klootzak'

Als Jolink na het nummer de vraag van Wilfred Genee krijgt over waarom hij dit nummer heeft geschreven, antwoordt hij: "Ik mag die man gewoon echt niet, ik vind hem helemaal niet aardig." Over of het verstandig is maakt hij zich ook helemaal niet druk: "Ik wil hem vervloeken en lekker op hem schelden."

In de Hart van Nederland-podcast TV-TALK praten we je dagelijks bij over de meest opvallende televisiefragmenten van de avond. Luister 'm hier:

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

Beeld: Vandaag Inside

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.