Terug

Volg Hart van Nederland

Backstreet Boys komen naar Nederland voor groots concert

Backstreet Boys komen naar Nederland voor groots concert

Entertainment

5 apr 2022, 18:33

Superfans opgelet: de Backstreet Boys staan op zondag 9 oktober 2022 in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het optreden is onderdeel van hun DNA World Tour. De Amerikaanse boyband heeft de data van hun optredens in het Verenigd Koninkrijk en Europa dinsdag aangekondigd.

In 2019 traden de Backstreet Boys voor het laatst op in Europa. Toen werden meer dan 350.000 tickets verkocht. De band doneert een deel van de kaartverkoop van hun DNA World Tour 2022 aan UNHRC, de VN vluchtelingenorganisatie. Deze bijdrage is bestemd voor de vluchtelingen uit Oekraïne en buurlanden.

De reguliere kaartverkoop start op vrijdag 8 april om 10.00 uur. Mensen die lid zijn van de Backstreet Army Fan Club krijgen toegang tot presale tickets, die al vanaf woensdag 6 april in de verkoop gaan.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.