Terug

Volg Hart van Nederland

Yes! Naast astronaut Buzz Lightyear keert ook deze ster terug in Toy Story 5

Yes! Naast astronaut Buzz Lightyear keert ook deze ster terug in Toy Story 5

Entertainment

20 juni 2023, 07:50

Niet alleen astronaut Buzz Lightyear, maar ook cowboy Woody keert terug in het vijfde deel van successerie Toy Story. Dat heeft Pete Docter, de grote baas van studio Pixar, bevestigd in gesprek met Variety.

Het was wel zeker dat Buzz zou terugkeren. Maar de aanwezigheid van Woody in deel 5 was onzeker, na het einde van het vierde deel. Acteur Tim Allen spreekt Buzz weer in in het nieuwe vervolg. De deelname van Tom Hanks, die Woody in de vorige films insprak, aan het project is nog niet bevestigd. Maar kenners gaan ervan uit dat ook Hanks terugkeert voor Toy Story 5.

De Toy Story-franchise bestaat al uit vier films en een spin-off. Vorig jaar kwam de film Lightyear uit. Hoewel de laatste minder succesvol was, brachten Toy Story 3 (2010) en Toy Story 4 (2019) beide meer dan 1 miljard dollar op. Het is nog niet duidelijk wanneer Toy Story 5 uitkomt.

In de Hart van Nederland-podcast TV-TALK hoor je het opvallendste entertainmentnieuws. Beluister hier de nieuwste aflevering:

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.