Terug

Volg Hart van Nederland

Alle kaarten Zwarte Cross 2024 binnen paar uur 'zo goed als' uitverkocht

Alle kaarten Zwarte Cross 2024 binnen paar uur 'zo goed als' uitverkocht

Entertainment

18 nov 2023, 14:45

Kaartjes voor de volgende editie van de Zwarte Cross zijn zaterdag massaal gekocht. Binnen twee uur was alles "zo goed als" uitverkocht, laat de organisatie weten.

Vooral tickets voor de camping en dagkaarten voor vrijdag, zaterdag en zondag waren populair. Zaterdagmiddag rond 13.00 uur waren er alleen nog kaarten voor de donderdag, die dit jaar is toegevoegd aan het festijn. Volgens de organisator De Feestfabriek stonden er op het hoogtepunt 93.000 mensen in de wachtrij om kaarten te bemachtigen.

De Zwarte Cross vindt volgend jaar plaats van 18 tot en met 21 juli bij Lichtenvoorde. De eerste namen van de line-up worden volgende maand bekendgemaakt.

De Zwarte Cross is elk jaar weer een gigantisch spektakel. Geniet opnieuw van dé hit van 2022, Orgel Joke:

Orgel Joke is dé hit van de Zwarte Cross: 'Mijn mooiste optreden ooit'
0:39
Orgel Joke is dé hit van de Zwarte Cross: 'Mijn mooiste optreden ooit'

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.