Terug

Volg Hart van Nederland

TUI: Vakanties naar Israël geannuleerd voor de rest van het jaar

TUI: Vakanties naar Israël geannuleerd voor de rest van het jaar

Gaza-conflict

16 okt 2023, 16:56

TUI heeft bekend gemaakt alle vakantiereizen naar Israël voor de rest van het jaar te schrappen. Dat moet zorgen voor duidelijkheid, verklaart de reisorganisatie aan RTL Nieuws. Op dit moment geldt er een oranje reisadvies voor Israël, waarmee de overheid niet-noodzakelijke reizen naar het gebied afraadt.

Er waren bij TUI vijf groepsreizen gepland, georganiseerd door het christelijke Goed Idee Reizen, ook onderdeel van TUI. Zij kunnen niet zeggen hoeveel mensen hierdoor getroffen zijn. Vorige week werd een groepsreis van 32 personen geannuleerd.

Ook in eigen land is de situatie in Gaza en Israël iets wat mensen raakt:

Hoe raakt de oorlog tussen Israël en Hamas Nederlanders hier?
2:33
Hoe raakt de oorlog tussen Israël en Hamas Nederlanders hier?

Ook individuele vakantiereizen worden afgelast. TUI zegt dat dit om een kleine groep gaat. Wie een reis naar Israël geboekt heeft met de reisorganisatie kan de reis omboeken of geld terug krijgen.

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.