Terug

Volg Hart van Nederland

Swapfietswinkel in Amsterdam beklad: 'Koop gewoon je eigen fiets'

Swapfietswinkel in Amsterdam beklad: 'Koop gewoon je eigen fiets'

5 juli 2023, 14:27

De medewerkers van de Swapfietswinkel in Amsterdam stonden gister raar te kijken toen ze aankwamen op hun werk. De ramen van het pand aan de aan de Roetersstraat waren beklad met een onvriendelijk bericht aan expats.

"Koop gwn je eigen fiets, kk expat", zagen de medewerkers op de ramen staan toen ze om 9.30 uur aankwamen op hun werk. Omstanders meldden aan AT5 dat ze er niets van begrijpen en zijn verbaasd over de boodschap.

Een woordvoerder van Swapfiets laat aan de omroep weten dat dit de eerste keer is dat een winkel is beklad. Een medewerker van de winkel gaf daarentegen aan dat dit niet de eerste keer was.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.