Terug

Volg Hart van Nederland

Politie opzoek naar vermiste man in 'zorgelijke toestand'

Politie opzoek naar vermiste man in 'zorgelijke toestand'

15 aug 2023, 15:08

De politie zoekt momenteel naar een man die als vermist is opgegeven. Hij is op maandagochtend vertrokken op zijn fiets vanuit Kesteren en sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.

De man vertrok in de ochtend zonder berichtgeving en in "zorgelijke toestand", meldt de politie Neder-Betuwe. Hij is tot op heden nog niet gevonden.

Hij is 1,90 meter lang. Hij draagt een spijkerbroek met groenkleurig shirt met daarop een bladerenprint. Mogelijk draagt hij een vale pet met een grote zonnebril. Zijn fiets is van het merk Koga.

De politie vraagt het te melden als men de man treft.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.