Terug

Volg Hart van Nederland

Nog meer werkzaamheden op spoor zorgen voor nog meer vertraging

Nog meer werkzaamheden op spoor zorgen voor nog meer vertraging

30 aug 2023, 16:38

Aankomende donderdag en weekend krijgen treinreizigers in Almere opnieuw te maken met extra reistijd. Dit is niet nieuw, sinds 22 augustus zijn er al werkzaamheden aan het spoor tussen Almere Oostvaarders en Dronten. In de aankomende dagen komen daar ook nog eens werkzaamheden tussen Almere Centrum en Almere Oostvaarders bovenop.

Dit komt er op neer dat beide werkzaamheden met elkaar overlappen, meldt Omroep Flevoland. Bij allebei vallen alle treinen uit op de trajecten en worden er NS-bussen ingezet. Dit zorgt voor extra reistijd.

Van 22 augustus 04:00 uur tot 4 september 02:00 uur zijn er werkzaamheden gepland op het het traject tussen Almere Oostvaarders en Dronten. De tussenliggende stations kunnen volgens de NS bereikt worden door de inzet van stopbussen. Reizigers kunnen opstappen op het station van Almere Oostvaarders, Lelystad Centrum en Dronten. Wel moeten zij rekenen op een vertraging die kan oplopen tot dertig minuten.

Verder zijn er van 2 september 04:00 uur tot 4 september 02:00 uur werkzaamheden gepland op het het traject tussen Almere Centrum en Almere Oostvaarders. De NS zet bussen in. Ook hier is er sprake van vertraging. Deze keer kan die oplopen tot vijftien minuten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.