Terug

Volg Hart van Nederland

Geliefde postbezorger in Voorschoten mag blijven, petitie inwoners cruciaal

Geliefde postbezorger in Voorschoten mag blijven, petitie inwoners cruciaal

25 juli 2023, 15:19

De geliefde en vertrouwde postbezorger Kees Vlasveld mag pakketten blijven rondbrengen in Voorschoten. De postbezorger stond op het punt om zijn baan kwijt te raken. De inwoners van het dorp kwamen met succes in actie, meldt Omroep West.

Al ruim negentien jaar bracht de populaire pakketbezorger pakjes rond als onderaannemer van PostNL. Maar daaraan dreigde abrupt een einde aan te komen, omdat het bedrijf zijn contract verscheurde. De inwoners van het dorp lieten dit niet zomaar gebeuren en startte een petitie. Dit bleek een cruciale factor in het behoud van zijn baan.

PostNL heeft zijn bus over genomen en nam Kees aan in vast dienstverband. Daarvoor was hij werkzaam als zelfstandige zonder personeel, waardoor hij zelf moest zorgen voor zijn inkomen en verzekeringen. Zijn leven is nu een stuk stabieler met de zekerheid van een vaste aanstelling.

Dit brengt positieve veranderingen mee in het leven van Kees. Waar hij voorheen dag en nacht bezig was om zijn werkzaamheden als postbezorger met zijn ondernemerschap te combineren, werkt hij nu vijf dagen in de week. Daarbij kan Kees nu vakanties en vrije dagen op nemen.

Voor Vlasveld gaat het verder dan alleen pakketen bezorgen. "Het is een manier om sociaal contact en mensen blij te maken met hun bestellingen." Zijn toekomst ziet er nu stralend uit.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.