Terug

Volg Hart van Nederland

Dieven stelen ruim 50 zonnepanelen van Gelders zonnepark in aanbouw

Dieven stelen ruim 50 zonnepanelen van Gelders zonnepark in aanbouw

1 aug 2023, 14:31

Twee mannen zijn vrijdagnacht door politie aan de kant gezet met tientallen gestolen zonnepanelen in hun bestelwagen. Dat gebeurde langs de A15 ter hoogte van het Gelderse Echteld, meldt Omroep Gelderland.

De zonnepanelen waren gestolen bij een zonnepanelenpark in aanbouw bij Herveld, langs dezelfde snelweg. De beveiliger betrapte de mannen en zette de achtervolging in, want het duo sloeg op de vlucht. Ondertussen belde hij de politie.

Meerdere politie-eenheden slaagden er uiteindelijk in om de auto bij Echteld tot stoppen te dwingen. De politie trof in het laadruim 51 zonnepanelen aan.

De bestuurder was onder invloed van cannabis en cocaïne. Daarbij bleek de bestelwagen gestolen te zijn. De recherche doet verder onderzoek.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.